Back

Graphic Design

1. Design cărți de vizită

Cărțile de vizită sunt încă actuale și denotă profesionalism și seriozitate din partea ta. Prezintă-te cu ajutorul unor cărți de vizită care să îți definească personalitatea. Voi da tot ce pot să îți înțeleg nevoile și să îți creez un design de cărți de vizită unic, profesionist și creativ, care să îți aducă succesul.

2. Design flyer

Cu ajutorul unor flyere, mesajul tău ajunge la un număr mare de oameni. Este important ca acel mesaj să fie corect și creativ reprezentat vizual. Astfel, îți voi crea un design de flyere care să îți definească afacerea, care să atragă vizual și care să stârnească dorința de cumpărare. 

3. Meniuri restaurant / cafenea / bar

Fiecare restaurant, cafenea sau bar are nevoie de un meniuri în care să își prezinte produsele. Este important ca aceste meniuri de restaurant. cafenea sau bar să fie păstreze tematica afacerii și să transmită un mesaj vizual plăcut. În funcție de personalitatea afacerii tale din domeniul ospitalității, îți voi crea meniuri personalizate și profesioniste.

4. Catalog de prezentare produse

Pentru promovarea afacerii tale, un catalog de prezentare produse poate fi o variantă foarte bună. Fă cunoscute produsele sau serviciile pe care le oferi și creează-le clienților tăi o experiență plăcută din punct de vedere vizual. Îți voi realiza un catalog de produse personalizat, creativ și profesionist.

5. Banner Outdoor/Mesh

Dacă vrei să fii în văzul tuturor, atunci un banner outdoor este soluția. Le vedem cu toții atunci când suntem pe stradă și sunt de un real succes. Experiența mă recomandă de la sine și pentru categoria de banner outdoor. Am realizat grafica pentru evenimente importante și pentru afaceri de renume. Îți voi crea și ție un banner outdoor care să te pună în centrul atenției.

6. Afiș evenimente

Un afiș este o variantă foarte bună pentru promovarea evenimentelor. Pentru că sunt văzute de foarte mulți oameni, design-ul acestora este foarte important. Mă ocup cu afiș evenimente de mult timp și, din fericire, ideile creative nu s-au epuizat, ci din contră. Îți voi crea un afiș personalizat, potrivit pentru evenimentul tău.

7. Design colant pentru geamuri

Atunci când alegi să te promovezi cu ajutorul unui colant pentru geamuri, vei avea nevoie de un design personalizat, care să inspire personalitatea brand-ului tău. Cu ajutorul acelui colant pentru geamuri, vei reuși să comunici vizual un mesaj persuasiv. Fă-ți cunoscută afacerea cu ajutorul unui colant pentru geamuri, eu te voi ajuta cu un design creativ.

8. Etichete sau ambalaje produse

Știi vorba aceea: ambalajul vinde. Înainte de încercarea unui produs, ambalajul este cel care determină decizia de cumpărare. De aceea, produsul tău are nevoie de un design creativ, ales în conformitate cu personalitatea brand-ului și cu publicul țintă ales. Te voi ajuta să vinzi cu ajutorul unei etichete sau a unui ambalaj, datorită design-ului.

We use cookies to give you the best experience. Cookie Policy